• Bouwbedrijf Paul Bartelink
  • Bouwbedrijf Paul Bartelink
  • Bouwbedrijf Paul Bartelink
  • Bouwbedrijf Paul Bartelink
  • Bouwbedrijf Paul Bartelink
  • Bouwbedrijf Paul Bartelink

Kennis en kunde voor de klant

 
 

Krijgt u een nieuwe keuken


Gefeliciteerd met je nieuwe keuken!
Je gaat een nieuwe keuken uitzoeken... en dan begint het.
De diverse keukenspeciaalzaken geven je graag een professioneel advies over jouw keukenwens, maar zij houden geen rekening met de bestaande situatie.
Ook hier kunnen we een helpende hand bieden door ons advies te combineren met het ontwerp van de keukenspecialist. Na het monteren van meer dan 100 keukens kunnen we wel zeggen dat we weten waar we over praten. Daar kun jij gebruik van maken.
Ook voor een nieuwe keuken geldt: graag zijn we bij het eerste gesprek of ideeŽn uitwisseling aanwezig om zo advies te geven waar nodig.

Installatiewerkzaamheden regelen
Een keukenspeciaalzaak maakt het ontwerp voor jouw keuken, levert het installatieschema en regelt meestal de monteur om de keuken te plaatsen en installeren.
Het aanleggen of aanpassen van de waterleidingen, stroompunten, lichtpunten, stopcontact, gasleiding e.d. moet je zelf regelen. En dit moet worden uitgevoerd volgens het schema van de keukenleverancier.
Wij helpen je hier graag mee. Zo zorgen we dat de installatiewerkzaamheden tijdig worden uitgevoerd en dat de keukenruimte klaar is zodat zonder problemen de keuken kan worden geplaatst.

Vooraf regelen en bespreken
Wij zijn alvast begonnen... 
Dat gebeurt wel vaker. En als we even hebben overlegd over de volgorde van werken is dat helemaal geen probleem.
In de praktijk blijkt echter dat mensen net op de verkeerde plaats zijn begonnen waardoor de vervolgwerkzaamheden moeilijker en/of duurder worden. En dat is jammer en eenvoudig te voorkomen.
Nieuwsgierig? Vraag wat wij voor jou kunnen betekenen.