• Bouwbedrijf Paul Bartelink
  • Bouwbedrijf Paul Bartelink
  • Bouwbedrijf Paul Bartelink
  • Bouwbedrijf Paul Bartelink
  • Bouwbedrijf Paul Bartelink
  • Bouwbedrijf Paul Bartelink

Kennis en kunde voor de klant

 
 

Maten die wij willen weten


Uw huis opmeten...
Het is natuurlijk niet de bedoeling van je je eigen huis helemaal gaat opmeten omdat een tegelzetter of stucadoor bepaalde maten wilt weten.
Waar je wel rekening mee moet houden is dat met "andere maten" wordt gemeten. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld dat als je nieuwe tegels gaat uitzoeken en je besteld ze zelf dat je voor een keuken met een vloeroppervlakte van 9,5 m2 je ongeveer 11m2 tegels nodig hebt, afhankelijk van de afmetingen van de tegels.
Een stucadoor meet niet het netto oppervlakte van een muur, hij moet ook rekening houden met hoeken, kleine oppervlaktes e.d. en daardoor zal het totaal aantal m2 dat afgerekend moet worden meer zijn dan het muur oppervlakte.
Wij houden hier rekening mee en leggen dit graag uit.

Geen verrassingen achteraf,
Om discussies en verwarring achteraf te voorkomen willen wij graag vanaf het eerste moment duidelijkheid bieden. Wij kennen de bouw en wij kennen de vakmensen waar we mee samenwerken. 
Vanaf het eerste moment kunnen wij je helpen en achteraf blijkt ook nog dat we daardoor bespaart hebben.

Wij zijn van alle markten thuis en daardoor een geschikte gesprekspartner om de bouw. Wij vertalen jouw wensen naar de specialisten die het werk uitvoeren zodat JOUW DROOM wordt gerealiseerd.